Myymälät

PUFF ON SUOMEN SUURIN HÖYRYALAN KETJU

Myymälöitämme on lukumääräisesti eniten. Oulusta kehäkolmosen sisäpiiriin asti.

Vaikka meitä ajaa yhteinen tavoite parhaasta asiakaspalvelusta, on jokainen myymälä henkilökuntansa näköinen. Yhdessä panostamme rentoon ilmapiiriin ja laadukkaisiin tuotteisiin. Erityisesti pyrimme siihen, että jokaiselle asiakkaalle löytyy se oma paras sähkösavuke tai muu myymämme tuote. Tarpeita kun voi olla erilaisia, joten niin on ratkaisujakin. Sähkösavukkeita voit ostaa vain suoraan myymälästä. Sähkösavukkeiden lisäksi löydät myymälöistämme myös nikotiinipussit.

Puff-myymälään törmäät ympäri Suomen. Etsi tästä lähi-myymäläsi!

 

Aukioloajat: lähes kaikki ovat arkisin auki 10-18, viikonloppuisin vähän vaihtelee. Pyhät otetaankin sitten lepiä kotona. Katso vielä myymäläkohtaiset aukioloajat kunkin myymälän omilta sivuilta.

Vaikka itse sanommekin, on Puffissa vain hyviä tyyppejä töissä. Ollaan saatu positiivista palautettakin siitä, kuinka hyvä juttu on, että meillä ihmiset ovat aidosti kiinnostuneita höyryalan tuotteista ja tuntevat ne. Tämä on tullut ihan asiakkaiden suusta, eikä vain luettu johdon strategiakaavioista.

Jotta hommat sujuisivat vielä paremmin, niin kerro toki meille, missä voitaisiin parantaa. Ja saa sitä kiitostakin laittaa, jos mielestäsi ollaan onnistuttu. Jätä viesti kasvotusten tai sähköisesti täällä.

Ensiluokkainen palvelu
Suomen laajimmalle levinnyt ketju
Osaava henkilökunta
Laaja valikoima