Tutustu lyhyeen oppaaseen sähkötupakan aloittajalle

Sähkötupakka-merkkejä löytyy enemmän kuin lepakoita kellotapulista tai Trumpilta tviittejä. Kyllähän siinä ahkerinkin googlettaja jo hämmentyy. Kun sähkötupakan aloitus on mielessä, alta löytyy lyhyt opas alkuun. Tai marssi suoraan myymälään ja jutellaan vähän, minkälainen sinulle sopisi. Testaillaan yhdessä maut ja mallit. Sähkötupakoita on suunniteltu lukuisiin erilaisiin käyttömieltymyksiin ja -tarkoituksiin.

All-In-One

Helppo aloituspaketti

Sisältää kaiken tarvitsemasi. Vain vastusta on vaihdettava kulumisajan jälkeen.

Kitti

Muokattava aloituspaketti

Jos All-In-One-aloituspaketista ei löydy kaikkea mitä tarvitset, kokoamme sinulle oman kitin tai valitsemme valmiista kokonaisuuksista!

Tervetuloa

Voit ostaa sähkötupakkaa vain myymälästä

Sähkötupakkaa et voi tilata netistä. Myymälässä saat myös aidosti asiantuntijan apua. Puff-myymälöitä löydät ympäri Suomea.

Sähkötupakan "polttaminen" on erilaista

Sähkötupakassa hengitetään sisään höyrystettyä e-nestettä, jolloin tupakasta saatavat ylimääräiset palamisen tuotteet jäävät pois.

Sähkötupakka on käytössä halvempi kuin oikea tupakka

Tarvikkeet ovat kalliimpia kuin sytkäri ja aski tupakkaa, mutta käytössä sähkötupakka on selkeästi halvempaa kuin perinteisen polttaminen. Riippuen valitsemistasi tuotteista ja käyttötavasta, jotkut ovat laskeskelleet päivähinnan liikkuvan 60 sentin ja parin euron välillä. Varmaa lupaustahan emme voi päivähinnasta antaa, mutta tule liikkeeseen ja ihmetellään yhdessä!

Sähkötupakka pitää ladata

Sähkötupakka toimii ladattavan akun voimalla. Akun kesto riippuu mallista ja käyttötavasta: latausväli voi olla tunneista päiviin.

Sähkötupakan osia voi vaihtaa

Sähkötupakan osat voivat kulua käytössä, jolloin niitä täytyy vaihtaa. Jotkut myös rakentelevat osista itse sähkötupakkansa.

Sähkötupakka sisältää nikotiinia – jos niin haluat

Sähkötupakan nestesäiliö täytetään e-nesteellä. E-nestettä on sekä nikotiinista että nikotiinitonta. E-nesteen nikotiinipitoisuus on merkitty yleensä milligramman määrä per millilitra, esimerkiksi 6 mg/ml.

Voit säädellä nikotiinin määrää sähkötupakassa

Sähkötupakan kanssa voit säädellä nikotiinin määrää ja siksi useat käyttävätkin sitä päästäkseen irti nikotiinikoukusta. Nikotiinimäärää ei voi kuitenkaan verrata tupakka-askin määrään: tupakka-askissa ilmoitetaan vereen imeytyneen nikotiinin määrä, mutta e-nesteessä ilmoitetaan nesteen sisältämä määrä. Autamme sinua löytämään sinulle sopivan määrän.

Ota suunta Puff-myymälään.

Löydät meidät ihan kulman takaa.

Puff on Suomen suurin sähkötupakka-alan ketju.