Tietoa sähkösavukkeista

Sähkötupakka on moderni teknologinen innovaatio

Sitä käytetään niin nautintotarkoituksiin kuin myös tupakoinnin lopettamiseen.

Sähkötupakka on vaihtoehto perinteisille savukkeille. Se on saanut suosiota ympäri maailmaa muun muassa siksi, että sen kanssa ei tarvitse sietää perinteisen tupakan hajuhaittoja, tuhkaa tai pahanhajuista hengitystä. Modernin sähkötupakan kehitti kiinalainen farmaseutti Hon Lik vuonna 2001.

Sähkötupakkaa voit ostaa vain myymälästä

Sähkösavukelaitteita on monia erilaisia. Myyjämme auttavat mielellään valitsemaan sinulle sopivan aloituspaketin

Suuren suosion takia sähkötupakkaa on olemassa monia eri malleja. Riippuen käyttötarkoituksesta ja omista mieltymyksistä, valinnanvaraa on paljon. Sähkötupakasta puhuttaessa saattaa joskus kuulla monia hankalalta tuntuvia sanoja ja termejä. Siksi kannattaakin heti alussa tulla Puffiin ja antaa ammattilaisten auttaa.

Sähkötupakassa on kolme osaa: akku, nestesäiliö ja neste

Sähkötupakan akku antaa virtaa säiliössä olevalle vastuslangalle. Vastuslanka lämpenee ja höyrystää nesteen. Toimintaperiaate on siis käytännössä samanlainen kuin sähkökiukaalla.

Sähkösavukkeen käyttö oikeilla laitteilla ei ole vaikeaa

Vaikka sähkötupakkaa on useita erilaisia, on käyttäminen lähes aina samanlaista. Ensimmäiseksi varmista, että nestesäiliössä on nestettä. Useimmat laitteet kytketään päälle painamalla nopeasti viisi kertaa virtapainiketta. Laitteen ollessa päällä painetaan virtapainiketta jolloin laite tuottaa höyryä. Laite vastaavasti sammutetaan painamalla viisi kertaa nopeasti.

Sähkötupakan nestettä sanotaan e-nesteeksi

Sähkötupakan nesteet, eli e-nesteet, ovat kasvisglyseriinia (VG) ja propyleeniglykolia (PG). Kyseiset komponentit tuottavat visuaalisesti savua muistuttavan höyrypilven. Sähkötupakalla ei tapahdu varsinaista palamisreaktiota ollenkaan, toisin kuin tavallisella savukkeella. E-nesteessä voi olla nikotiinia tai se voi olla nikotiinitonta.