Uudet myymälät ja työpaikat

Puff laajentaa toimintaansa avaamalla myymälät Kajaaniin, Kokkolaan ja Seinäjoelle!

Haemme siis kolmea myymäläpäällikköä (Seinäjoelle, Kokkolaan ja Kajaaniin) sekä kolmea osa-aikaista myyjää (Seinäjoelle, Kokkolaan ja Kajaaniin) syksyllä 2019 avattaviin uusiin myymälöihimme. Lisäksi haemme yhtä osa-aikaista myyjää jo olemassaolevaan Turun myymäläämme.

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä tiimipelaajia. Odotamme hakijoilta kiinnostusta ja mielenkiintoa alaa ja laitteita kohtaan. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Mikäli kiinnostuit paikasta ja olet etsimämme henkilö, laita kuvallinen hakemus (CV eduksi) osoitteeseen info.pufftalo@gmail.com. Ilmoita otsikkoon haetko myymäläpäälliköksi vai myyjäksi ja mihin myymälään haet töihin. Esimerkiksi: ”Myyjä Kokkola”.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä 2019.

Puff Tampereen aukioloajat laajenevat

2.9.2019 alkaen Puff Tampere palvelee maanantaista perjantaihin klo 10-20 sekä lauantaisin klo 10-16.