European Tobacco Harm Reduction Advocates (ETHRA) on julkaissut manifestin turvallisemman nikotiininkäytön puolesta. Manifesti on julkaistu 27 miljoonan kuluttajan etuja ajatellen, jotka ovat lopettaneet tupakoinnin vähemmän haitallisen tuotteen kuten sähkötupakan tai nuuskan avulla ja sen tarkoitus on myös haastaa päättäjät tunnistamaan hyödyt tupakoinnin haittojen vähentämisessä.

Miljoonille eurooppalaisille vähemmän haitalliset tuotteet, kuten sähkötupakka tai nuuska ovat olleet porttina savuttomaan elämään. Siitä huolimatta kyseisiä tuotteita ja niiden saantia rajoitetaan läpi Euroopan. Nyt ETHRA:n manifesti, jonka kuluttajat ovat kirjoittaneet, tavoittelee innovatiivisten ratkaisujen asianmukaista säännöstelyä kuluttajille, jotka haluavat jatkaa nikotiinin käyttöä turvallisemmissa muodoissa kuin tupakointi. Se on kirjoitettu myös niiden monien tupakoitsijoiden puolesta, jotka saattavat lopettaa siirtymällä näihin tuotteisiin tulevaisuudessa.

Lue koko juttu klikkaamalla tästä!