Pitkä odotus saatiin päätökseen, kun Espoon kaupunki sai vihdoin oman Puff-myymälänsä! Viihtyisä myymälämme sijaitsee Niittykummun kaupunginosassa, Kauppakeskus Niityn 1. kerroksessa, osoitteessa Merituulentie 36, 02200 Espoo. Ostoksille pääset kätevästi esimerkiksi metrolla, sillä Niittykummun metroasema sijaitsee suoraan kauppakeskuksen alapuolella. Kauppakeskuksen 2. kerroksessa sijaitsevaan parkkihalliin saat pysäköityä autosi kätevästi ja 2 ensimmäistä tuntia ovat ilmaisia!

Puff Espoosta löydät tuttuun tapaan niin sähkösavukkeet, tarvikkeet, nesteet kuin nikotiinipussitkin.

Myymälä on avoinna arkisin klo 10-19 ja lauantaisin klo 10-16. Mikäli mielessäsi on kysymyksiä koskien Espoon myymäläämme, voit ottaa yhteyttä suoraan myymälään tästä linkistä (sivun alareunassa oleva yhteydenottolomake) tai soittamalla/viestittämällä numeroon 050 326 3079.

Tavataan siis Puff Espoossa mukavien ostosten merkeissä. Tervetuloa!